Privatflytning

Landets bedste priser

Standard Pakken


995 / timen

1 træ

 • 2 flyttemænd & flyttebil med Lift 20m3
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Alle priser er inklusiv moms

Møbellift


1395 / timen

1 træ

 • 1 operatør
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Alle priser er inklusiv moms

Giga Pakken


1295 / timen

1 træ

 • 2 flyttemænd & Lastbil 60m3
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Alle priser er inklusiv moms
 • Vi planter et træ

Opbevaring


395 / måned

1 træ

 • Opbevaring
 • Tørt og sikkert lager
 • Vi planter et træ
 • Altid adgang
 • Prisgaranti

Miljøvenlige tiltag

Vi har over 15 års erfaring, hvor vi har opereret på det danske flyttemarked. Vi er altid forberedte og er 100% klar til din flytning.

Hver gang vi udfører en flytning, så planter vi et træ i danske folkeskove.

Samfunds, økonomisk og miljømæssig gevinst.

Alt foregår elektronisk, hvor vi har reduceret omkostninger, nem arkivering og deling.

Vi sorterer både på vores opgaver og på vores kontor

Hos Flytgrønt.dk er vi forpligtet til at være en miljøansvarlig virksomhed.

Som en af ​​de få miljøvenlige flyttefirmaer i landet holder vi bæredygtighed i spidsen ved at tage en grønnere tilgang til alt, hvad vi gør. Fra nyere biler, der udleder mindre Co2 til alle på kontoret til papirløse kvitteringer og endda plantning af træer til hver bevægelse er vi forpligtet til at bevare vores miljø.

Kort sagt er vi en virksomhed, der investerer i at efterlade verden et bedre sted for fremtidige generationer lige så meget som vi er investeret i vores kunder. Derfor er vi de stolte modtagere af over 15 priser, der anerkender vores miljøindsats og førsteklasses kundeservice.

Vi hjælper med din privatflytning

Skal du flytte i en anden lejlighed? Eller måske i et hus? Uanset hvad du er på vej til at flytte ind i, hjælper vi dig gerne med din privatflytning. Det gælder uanset, om du skal flytte til en ny bolig i København, Aarhus eller Odense, da vores flytteservice er landsdækkende.

Vi er et troværdigt og professionelt flyttefirma, som går højt op i, at oplevelsen skal være god for vores kunder. Vi går derfor til din flytning med stor professionalisme, helikopteroverblik og imødekommenhed, så du kan koncentrere dig om andre ting end selve transporten af dine ting. Flyt Grønt er med andre ord et trygt valg.

 

Vi behandler dine ting med respekt og omhu

For os at se handler en privatflytning om meget mere end at få møblerne transporteret fra A til B. For ved et boligskifte er der som regel også en masse følelser, minder og overvejelser involveret, hvilket kan bidrage til et mindre overblik og overskud.

Dette er noget, vi har stor respekt for hos Flyt Grønt. Med vores mange års erfaring har vi stor indsigt i, hvor uoverskuelig og overvældende en opgave det kan være at flytte. Derfor håndterer vi flytningen med forståelse for, at der er minder og følelser forbundet med dine ting – du kan trygt stole på, at vi tager godt hånd om dem.

 

Få hjælp til nedpakningen

Vil du gerne spare tid? Så kan du også få hjælp til nedpakningen af dine ting fra vores dygtige flyttefolk. Alle vores medarbejdere er faguddannede og har en god portion erfaring i nænsom nedpakning af skrøbelige genstande og beskyttelse af møbler og andet inventar med høj værdi.

Det kan være en god ide at få hjælp til nedpakningen, hvis ikke du selv kan overskue det eller har overblikket, da vores medarbejdere ved, hvordan det bedst organiseres, så det også er nemt og ligetil at pakke ud igen.

Flyttekasser er heller ikke noget, du behøver bekymre dig om, da vi tilbyder gratis lån af flyttekasser. Vi leverer dem til din adresse, så det bare er at gå i gang med det samme.

 

Dine ting er forsikret

Når du får vores hjælp til privatflytning, er det en helt sikker og tryg proces, da dine ting altid er forsikret under transport. Vi er topprofessionelle og ønsker ikke at gå på kompromis nogen steder, da det sikrer den bedst mulige flytteservice for vores kunder. Skulle der derfor ske et uheld under transporten, er det noget, vi tager godt hånd om sammen med vores forsikring.

 

Skal vi hjælpe dig med privatflytning?

Uanset hvor i landet du bor, er vi klar til at hjælpe dig med din privatflytning. Skulle du have spørgsmål til vores ydelser eller services, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi tager både imod akutte flytteopgaver såvel som dem, der skal planlægges i god tid.

Du kan se vores priser på privatflytning ovenfor. Vil du dog gerne have en fast pris på netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os med nærmere information, så vi kan udregne en pris til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og at gøre din privatflytning til en god oplevelse.

Vi hjælper dig med flytning

Email: Info@flytgrønt.dk
Phone: +45 61 10 99 95
Vi tager imod flytteopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

KUNDEANMELDELSER

Hvad vores kunder siger om os

Vi har haft en fantastisk flytteservice.
Vi takker Kasper, Peter og Ole. I kom med super godt humør, I er profesionelle og yderst hjælpsomme. Det var en fornøjelse at se jeres samarbejde. Vi føler at I var interesseret i at det skulle blive en god og tryg flytning for os og det lykkes til fulde.
Tusinde tak til jer.
Taknemlige hilsner fra
familie Sørensen

Nadja

Hvad vores kunder siger om os

Vi har simpelthen haft verdens bedste og nemmeste flytning med Carsten og Kristian fra Flyt Grønt der flyttede os fra vores lejlighed i Rosenhøj til vores nye hus i Stjær. Humøret var højt fra start og de tog bare fat. Min kæreste og jeg var overrasket over hvor hurtigt og nemt det faktisk var at flytte 😅 Håber ikke vi skal flytte foreløbig igen men ellers ved jeg hvem jeg ringer til!

Emil K.

Hvad vores kunder siger om os

Skulle flytte ud af min lejlighed og have mine ting opmagasineret indtil jeg har fundet noget nyt.

Giver mine varmeste anbefalinger til Flyt Grønt, hvor Simon og Thomas var forbi i dag. De var flinke, meget effektive og passede samtidigt rigtig godt på tingene. Ingen tvivl om, at jeg vil benytte dem igen!

Emilie A.