Erhvervsflytning

Landets bedste priser

Standard Pakken


776 / timen

1 træ

 • 2 flyttemænd & flyttebil med Lift 20m3
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Alle priser er inklusiv moms

Møbellift


1136 / timen

1 træ

 • 1 operatør
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Alle priser er inklusiv moms

Giga Pakken


1060 / timen

1 træ

 • 2 flyttemænd & Lastbil 60m3
 • Inkl. Forsikring
 • Vi planter et træ
 • Alle priser er inklusiv moms
 • Vi planter et træ

Opbevaring


320 / måned

1 træ

 • Opbevaring
 • Tørt og sikkert lager
 • Vi planter et træ
 • Altid adgang
 • Prisgaranti

Miljøvenlige tiltag

Vi har over 15 års erfaring, hvor vi har opereret på det danske flyttemarked. Vi er altid forberedte og er 100% klar til din flytning.

Hver gang vi udfører en flytning, så planter vi et træ i danske folkeskove.

Samfunds, økonomisk og miljømæssig gevinst.

Alt foregår elektronisk, hvor vi har reduceret omkostninger, nem arkivering og deling.

Vi sorterer både på vores opgaver og på vores kontor

Hos Flytgrønt.dk er vi forpligtet til at være en miljøansvarlig virksomhed.

Som en af ​​de få miljøvenlige flyttefirmaer i landet holder vi bæredygtighed i spidsen ved at tage en grønnere tilgang til alt, hvad vi gør. Fra nyere biler, der udleder mindre Co2 til alle på kontoret til papirløse kvitteringer og endda plantning af træer til hver bevægelse er vi forpligtet til at bevare vores miljø.

Kort sagt er vi en virksomhed, der investerer i at efterlade verden et bedre sted for fremtidige generationer lige så meget som vi er investeret i vores kunder. Derfor er vi de stolte modtagere af over 15 priser, der anerkender vores miljøindsats og førsteklasses kundeservice.

Effektiv og professionel erhvervsflytning

Har du brug for hjælp til at flytte virksomheden i nye lokaler? Eller skal du flytte lokaler lokalt i bygningen? Det er en stor opgave at flytte virksomheden til nye lokaler, da det som regel indebærer en del tungt og dyrt inventar. Midt i hele processen skal der også tages hensyn til medarbejderne, som skal planlægge efter flytningen og navigere i det hele.

For at gøre processen meget nemmere tilbyder vi at hjælpe dig med din erhvervsflytning, så du kan koncentrere dig om flytningen af dine medarbejdere, indretningen af det nye sted og at få meldt flytningen til relevante samarbejdspartnere med flere. Vi sørger for, at erhvervsflytningen bliver overskuelig og effektiv, og at det sker til tiden.

 

Erhvervsflytning i hele Danmark

Når du kontakter os, behøver du ikke være nervøs for, om geografien bliver en udfordring. Vores flytteservice er landsdækkende, hvilket betyder at vi gerne udfører erhvervsflytning for dig, uanset om du holder til i København, Odense, Sønderborg, Aarhus eller Aalborg.

Vi er derfor et meget fleksibelt flyttefirma, som kan slå til så snart du har brug for det. Vi dukker altid op til tiden på den rette adresse og går straks i gang med at hjælpe dig ud fra de oplysninger, du har givet os forinden.

Vi ved, det er meget vigtigt, at en erhvervsflytning foregår meget punktligt, præcist og omhyggeligt, hvilket du trygt kan forvente, at vi efterlever.

 

Vi håndterer også tungt gods

Vi er opmærksomme på, at der under en erhvervsflytning kan være tunge maskiner eller andet materiel, som kræver lidt mere end almindelig håndkraft. Har du nogle tunge skabe til at stå eller noget andet materiel, der er noget tungere end alt andet, har vi naturligvis udstyr stående til rådighed, som kan transportere det fra dit lokale til vores flyttebil og ud igen i det nye lokale.

Husk dog blot at gøre os opmærksom på det, så vi kan forberede os på, hvordan vi bedst muligt pakker det ind og flytter det.

 

Dit inventar er forsikret

Det er bestemt ikke uden omkostninger at flytte en hel virksomhed. Men, du skal ikke være bekymret for, om der pludseligt dukker flere omkostninger op, da vores flytteservice altid er inkluderet forsikring. Vi kan ikke være andet bekendt over for os selv, dig og vores kunder, da det sikrer det bedst mulige udgangspunkt for en gnidnings- og bekymringsfri erhvervsflytning.

Vil du gerne høre nærmere om detaljerne for forsikringen, er du velkommen til at ringe. Så sætter vi dig grundigt ind i betingelserne, og hvordan dine ting er sikret.

Kontakt os for erhvervsflytning

Har du brug for hjælp til erhvervsflytning, og vil du gerne høre nærmere om priser og det praktiske, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du har noget konkret at træffe en beslutning ud fra.

Vi hjælper dig med flytning

Email: Info@flytgrønt.dk
Phone: +45 60 53 39 17
Vi tager imod flytteopgaver både akutte og planlagte. Ring og få et uforpligtende tilbud!

KUNDEANMELDELSER

Hvad vores kunder siger om os

Vi har haft en fantastisk flytteservice.
Vi takker Kasper, Peter og Ole. I kom med super godt humør, I er profesionelle og yderst hjælpsomme. Det var en fornøjelse at se jeres samarbejde. Vi føler at I var interesseret i at det skulle blive en god og tryg flytning for os og det lykkes til fulde.
Tusinde tak til jer.
Taknemlige hilsner fra
familie Sørensen

Nadja

Hvad vores kunder siger om os

Særdeles

Vi havde en rigtig god og behagelig oplevelse. De var meget effektive og der var en rigtig god service fra både flyttemænd og deres kontorteam. De kom til tiden, og behandlede vores indbo med stor respekt

Emil K.

Hvad vores kunder siger om os

Skulle flytte ud af min lejlighed og have mine ting opmagasineret indtil jeg har fundet noget nyt.

Giver mine varmeste anbefalinger til Flyt Grønt, hvor Simon og Thomas var forbi i dag. De var flinke, meget effektive og passede samtidigt rigtig godt på tingene. Ingen tvivl om, at jeg vil benytte dem igen!

Emilie A.